Leírás és Paraméterek
Vízkezelés, vízoptimalizálás a sütés és főzés esetén
A kiváló vízminőség hozzájárulhat. hogy jól sikerüljön a ropogós kérgű, levegős pékáruk, és a zöldségek megtarthassák étvágygerjesztő színüket, valamint az értékes összetevőiketA kombi gőzpárolókban és a sütőkben kiváló víz is hozzájárulhat a tökéletes élvezethez: illatos kenyér, lágy, szaftos sült marhahús vagy ropogós, tavaszi friss zöldségtál, tele vitaminnal – mindez a kiváló víznek is köszönhetően. Egyébként pedig, a vendéglátóipar számára kezelt víz megakadályozza, hogy vízkő rakódjon le az olyan drága készülékekben, mint például a kombi gőzpárolókban és sütőkben, vagy eltömítse az érzékeny mikro fúvókákat.
ideális gőz előállításához kombigőzölőkben, sütőkben és gőzpárolókban
eltávolítja a részecskéket, a mellékízt adó alkotóelemeket és a klór ízét
védi az értékes berendezéseket a vízkő- és gipszlerakódásoktól
a pH-érték stabilizálása révén minimalizálja a korróziós kockázatokat